LymphaTouch-hoito jatkuu

Hei, vihdoinkin pääsin alkuun. Olen muuttanut kotia viimeisen kuukauden aikana ja samalla työpisteeni tulee muuttamaan Raision keskustaan. Työt jatkuvat uudessa toimitilassa huhtikuun alusta. Olen kuitenkin jatkanut työsarkaani. LympahTouch-laite on ollut päivittäin käytössä sekä neurologisesti sairaiden, että kivusta ja turvotuksesta potevien kanssa. Selkä- ja niskakipu pitää sisällään usein imusuoniston heikon kierron esim. kaulan alueella sekä nivusissa. Tästä asiasta puhui eilen (22.3.12) Aamutohtorissa fysiatri Jukka Pekka kouri. Hän kertoi eri turvotuksen muodoista ja myös LympahTouch-laitteesta ja sen hyödyistä. Jos haluat tietää lisää LymphaTouch -laitteesta ja hoidosta , katso sivut: www.lymphatouch.com ja www.healthylifedevices.com.

Itse hankin laitteen noin vuosi sitten, alussa vuokrasin sen puoleksi vuodeksi, mutta sitten havaisin sen hyödylliseksi monessa mielessä: sen avulla asiakas kokee renotutumista, jännityksen lievittymistä, hoito on helppo antaa, se on kivutonta, se räätälöidään ja se perustuu imunestekiertoon, fysiologiaan ja alipaineen käyttöön. Tästä on hyvä jatkaa..seuraavaksi kerron koulutuksestani, minkä aloitin viime toukokuussa ja sekin koskee LymphaTouch-laitetta..

Helena Tohmo - helena.tohmo (at) hotmail.com - Tasalanaukio 3, 21200 Raisio - 040-5316054

Helena Tohmo © 2020. Kaikki oikeudet pidätetään.