Muutto ja Tuotekehittäjän koulutuksesta

Hei taas, nyt sitten muutto on tehty, muutin työpisteeni Raision keskustaan Tasalanaukio 3:een. Tilat ovat toisessa kerroksessa ja samoissa tiloissa työskentelee hammaslääkäreitä, suuhygienisti ja hieroja. Minulla on kaksi työhuonetta, joista toivon pian saavani uudet kuvat kotisivuilleni. Olen muutosta kovin innoissani ja tyytyväinen ratkaisuun, jossa työpiste on mukavan matkan päässä kotoa.

Sitten siitä koulutuksesta, josta lupasin kertoa: aloitin viime keväänä eli vuosi sitten Tuotekehittäjän erikoisammattitutkintoon tähtäävän koulutuksen. Minustakin tuli Sammon takooja ! Koulutukseen osallistuu eri alojen yrittäjiä ja jokaisen tuli miettiä alkutaipaleella, mikä, mitä työhön liittyvää olisi sellaista, mitä voisi kehittää, jotain uutta, jotain uudistusta tai vastaavaa. Minä otin aiheeksi LymphaTouch-laitteen(LT) vaikutukset työni kehittämisessä. LT:n avulla työni kuva on muuttunut: olen saanut hyviä tuloksia mm. kivun hoitamisessa, turvotuksen poistamisessa. Työni on keventynyt ja laite on tuonut uusia mahdollisuuksia auttaa esim. hermokipujen hoitamisessa ja rasitusvaivojen vähentämisessä.  Asiakkaat ovat antaneet hyvää palautetta ja tein kyselyn hoidon vaikutuksista ja vastaukset ovat oikein kannustavia. Palautteen merkityshän on erittäin suuri, kun aloittaa jonkun uuden hoitomenetelmän.

Seuraavalla kerralla kerron verkostoitumisesta ja sen vaikutuksista työssäni ja siihenkin liittyy totta kai LymphaTouch. Siihen saakka hyvää kevättä..

Helena Tohmo - helena.tohmo (at) hotmail.com - Tasalanaukio 3, 21200 Raisio - 040-5316054

Helena Tohmo © 2020. Kaikki oikeudet pidätetään.