Verkostoituminen tai jotain yllättävää..

Hei kaikille, nyt on jo kesäkuu ja kaikenlaista on taas sattunut, niin kun kuuluukin elämässä.Sain työhuoneeni valmiiksi toukokuun lopulla ja kuinkas sitten kävikään: Olin kutsunut terveyskeskuksemme johtavan lääkärin paikalle katsastamaan uudistetut tilani ja sitä kautta lähettäisin tarvittavat kaavakkeet Aluehallintovirastoon(AVI). Aamulla, jolloin kutsuvieras saapui, olin nostanut jauhesammuttimen hyllylle, vähän niin kun pois tieltä, ennen omaa pysyvää paikkaansa. Hylly ei pysynytkään paikoillaan, vaan valahti muutaman sentin ja jauhesammutin putosi lattialle ja laukesi…jauhe oli vaaleansinistä ja sitä oli ja se laskeutui kaikkialle huoneeseen! Huone oli ”sinisen härmän” peitossa ja yhtäkkiä kaikki oli jollain lailla ”poispyyhkäisty”! No, lääkäri saapui, olin laittanut ilmastoinnin päälle, aukaissut ovet ja suljin työhuoneeni ja otin vieraani vastaan. Hän kertoi tulleensa perille hajun perusteella ja sitten nauroimme, ihan oikeesti.. Aukaisin ”sinisen huoneeni” oven ja jatkoimme nauramista. Vahingolle ei voinut enää mitään, onneksi tietokoneeni oli laukussa ja LymphaTouch-laite nökötti nurkassa, hyvin suojattuna, hieman ehkä hämillään. Mielestäni kaikki laitteeni ja esineeni saivat aivan kun uuden ”lookin” ja tehtävän. Kuten minäkin,  jatkan työtäni palvellen ja kerron sitten ensi kerralla verkostoitumisesta, koskien kotipalvelujen verkostoitumishanketta…ollaan kuulolla ja taitavasti siellä..

Helena Tohmo - helena.tohmo (at) hotmail.com - Tasalanaukio 3, 21200 Raisio - 040-5316054

Helena Tohmo © 2020. Kaikki oikeudet pidätetään.