Verkostoitumisesta ja tuotekehittäjän tutkinnon edistymisestä

Hei taas kaikki erikseen ja yhdessä!

Olemme siirtyneet syksyn tunnelmiin:kynttilät ja puiden lehtien väriloisto suovat meille valoaan ja tuovat uusia näkökulmia elämään, tyhönkin. Minä olen jatkanut kotipalveluyrittäjien verkostoitumiskoulutusta Turun Amkk:ssa. Nyt syksyllä opiskelemme omavalvontajärjestelmää ja laadun käsikirjan työstämistä. Tarkoituksenamme on saada yhteinen toimintapolitiikka käyttöön ja aika näyttää, miten olemme onnistuneet asiassa. Yhteiset kotisivut ovat jo olleet loppusilausta vaille käytössä, nyt on tulossa myös erikoisosaamisemme ja yhteystietomme päivitettyinä sivuille. Oma motiivini verkostoitumiskoulutukseen oli se, että huomasin ”pakertavani” melko yksin ja en osannut käyttää asiantuntijapalveluita hyödykseni. Joten esimerkiksi markkinointi on jäänyt lähes kokonaan tekemättä ja oman työn kehittäminenkin on ollut työlästä.

Kun noin kaksi vuotta sitten hankin LymhaTouch – laitteen, on senkin tuotteistaminen ja markkinointi nyt lähtenyt hyvin käyntiin tuotekehittäjän tutkinnon myötä. Projektisuunnitelman tulee olla valmis 21.11.12, sitä ennen on edessä pilotointi tai ainakin sen suunnittelu ja suunnitelman puhtaaksi kirjoittaminen. Nyt jo kesken opiskelun huomaan, että yrittäjyyteen liittyvä lukeminen on ollut erikoisen hyödyllistä ja antoisaa, koska päässä pyörii jo uusia ajatuksia, esim. uudesta koulutuksesta: purentaelinvaivojen fysioterapiasta, ja siihen sopii hyvin yhdistettynä LymphaTouch – hoito.

Muistathan, kuten Max Planck sanoo:” Kun muutat tapasi nähdä asiat, näkemäsi asiat muuttuvat.”

Taitavasti siellä…

Helena Tohmo - helena.tohmo (at) hotmail.com - Tasalanaukio 3, 21200 Raisio - 040-5316054

Helena Tohmo © 2020. Kaikki oikeudet pidätetään.