Uusi vuosi, uudet näköalat – aina voi aloittaa alusta.

Hei taas, työn ja vapaa-ajan sovittaminen yhteen vaatii taitoa ja uskallustakin. Virkistävä ja antoisa loma on takana.

Sain tuotekehittäjän ammattitutkinnon suoritettua ja todistus on työpaikan seinällä – muistuttamassa lupauksistanikin, jotka kirjasin projektiini. Olen ylpeä ja iloinen saavutuksistani. Sain myös esitteeni ja uuden käyntikorttini työstettyä yhdessä Turun ammattikorkeakoulun ja Novan opiskelijoiden kanssa. Lopputulos on mahtava – muistakaa käyttää opiskelijoita ja ammatti-ihmisiä hyväksenne, silloin kun oma aika ja taidot eivät riitä.

Pilotointi on jatkunut, ja vielä on yhteistyösarka kesken purentaelinfysioterapiassa. Uskon, että monella on purentaan liittyviä ongelmia ja siihen liittyvänä myös yläraajan ja kaulan alueen jännitystä. LymphaTouch – laitteen käyttö purentalihasten ja niskan- kaulan alueen jännityksiin on kivutonta. Ohjaus omiin joogatyyppisiin harjoituksiin tukee hoidettavan omaa roolia kuntoutumisessa.

Olen kokenut uuden toimipisteeni sekä koulutuksieni kautta saaneeni mahdollisuuden aloittaa ihan alusta. Joskus sitä jämähtää paikoilleen, myös kiire tuntuu tempaavan mukaansa ja elämä jotenkin vain lipuu ohitse.  Elämä on aina tässä hetkessä, sitä ei voi elää eilisen tai huomisen kautta. Muistetaan oma vastuu elämästämme.

 

Helena Tohmo - helena.tohmo (at) hotmail.com - Tasalanaukio 3, 21200 Raisio - 040-5316054

Helena Tohmo © 2020. Kaikki oikeudet pidätetään.